Home
RAM 21-3/21-4
De komende periode voel je je het prettigst tussen vrienden. Het is niet de ideale periode voor serieuze zaken. Je hebt gewoon even alle ruimte en vrijheid nodig die er is om tot jezelf te komen. Geef je partner dezelfde ruimte en vrijheid.
STIER 22-4/21-5
Op het liefdesvlak verloopt het behoorlijk stroef, of je nog single bent of niet. Dat heeft alles te maken met de planeet Saturnus. Je bent er veel te serieus mee bezig. Waar zijn de lol en de romantiek gebleven?
TWEELINGEN 22-5/21-6
De dagelijkse sleur is de komende periode je ergste vijand. Je rusteloze aard speelt je behoorlijk parten; je wilt alleen maar leuke dingen doen. Probeer je te focussen op wat echte vrienden je adviseren en maak je eigen keuze.
KREEFT 22-6/23-7
Je hebt sterk de behoefte voor anderen te zorgen. Je enthousiasme en charme maken van jou momenteel de ideale vriend(in), partner of collega. Ook als single kreeft heb je aan aandacht geen gebrek.
LEEUW 24-7/23-8
Alles gaat z'n gangetje, maar het is niet verstandig om stil te zitten. Zeker op het gebied van studie en werk kun je beter kijken hoe je je kunt ontwikkelen. Een cursus of workshop kan in dd toekomst veel opleveren.
MAAGD 24-8/21-9
Financieel gezien is dit een bijzondere periode. Profiteer daarvan. Van nature ben je best zuinig, maar het hoort er gewoon bij om op z'n tijd te genieten. Ontspannen trouwens ook en daar ben je hard aan toe.
WEEGSCHAAL 22-9/23-10
Je bent voornamelijk met de buitenkant van het leven bezig: je huis verfraaien of jezelf. Geen probleem, maar let wel op je banksaldo. Verder staat deze periode vooral in het teken van contacten met anderen.
SCHORPIOEN 24-10/21-11
Je gezondheid heeft extra aandacht nodig. Door alle drukte en stress van de laatste tijd heb je te weinig omgekeken naar jezelf en je lichaam. Zorg voor rust en ontspanning. Er komt een leuke verrassing aan!
BOOGSCHUTTER 22-11/21-12
Neem nu een time-out! Op alle vlakken. Je weet dat je er helemaal doorheen zit en dat het zo niet langer kan. De hectiek van de laatste tijd eist z'n tol. Zeg onnodige afspraken af en praat met iemand over je zorgen.
STEENBOK 22-12/20-01
Geef je partner wat meer aandacht. Die heeft hij of zij nodig en eerlijk gezegd, ook verdiend. Je krijgt je werk snel en op tijd af, waardoor er genoeg ruimte en tijd overblijft om samen leuke dingen te doen.
WATERMAN 21-1/19-2
Sluit je huis of kamers goed af. De kans dat er spulletjes verdwijnen is helaas groter dan anders. Verder kom je achter de waarheid met betrekking tot een vriendschap. Neem de tijd om het te verwerken.
VISSEN 20-2/20-3
Single vissen zien hun alleenstaande status helemaal niet meer zitten. Je wilt zo snel mogelijk iemand om je leven mee te delen. Helaas werkt dat niet zo: liefde valt nu eenmaal niet af te dwingen.
 
Copyright © 2020 fantasia society. Alle rechten voorbehouden.
Naar boven